京田辺市市勢要覧
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な すEggplantsたけのこ 粘土質の土壌と豊富な地下水に恵まれ、古くからなすの栽培が盛んです。京都田辺茄子は「千両2号」という品種で、みずみずしく日持ちもよいとあって京阪神市場で人気の品。農家養成塾の開講や選果場の新設など、新たな担い手の育成・確保を図っています。Attractive city豊かな自然環境で育まれる特産品の数々。なすや玉露、朝堀りたけのこ、京のブランド産品であるえびいもなど栽培に手間暇をかけたこだわりの特産品はどれも全国で高い人気を誇っています。後継者不足や高齢化の対策として、市では農家養成塾を開講するなど担い手の育成事業や販路開拓事業などの支援に取り組んでいます。Various kinds of local specialties are grown in a rich, natural environment. The local specialties that were carefully tended during cultivation are highly popular nationwide, which include eggplants, gyokuro (high quality green tea), Kyoto bamboo shoots specially harvested in the morning, and ebi-imo which is also one of the Kyoto brand products. In order to solve problems related to the lack of successors and an aging society, the city municipal government works to support educational projects for the next generations of farmers and the development of markets by organizing a training course and other activities.An abundance of delicious food 管理された竹林で採れる良質のたけのこで、京都山城たけのことして栽培されています。旬の季節である4月には、朝堀りたけのこを求めて、直売所に多くの人が訪れます。Bamboo shoots18

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